Дженифър Анистън: Губя връзка с реалността

eva.bg 07 November 2019

Снимка: getty images

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун дадоха интервю за британското издание на списание Glamour, говорейки за новите си роли в сериала „The Morning Show“, в който си партнират.

Коментирайки общото с техните героини и личните драми, които се преживяват тайно и далеч от погледите на всички, Дженифър споделя, че самата тя има склонността да се затваря, независимо че всички я познаваме като усмихната, забавна и екстровертна личност:

„Имам склонността да се изолирам. Буквално се затварям. Обожавам да си бъда у дома – това е сигурното и комфортно място, където се чувствам в безопасност. Но когато си стоиш у дома твърде много, губиш връзка с реалния свят. Аз мога да кажа това за себе си. Това е и чертата, по която приличам на героинята си Алекс. Тя се изолира по този начин, заглушавайки истинския свят, за да се опита да оцелее и да се пребори с всичко случващо й се“, казва Анистън.

Актрисата е споделяла неведнъж, че е на терапия от години и не се притеснява да потърси чужда помощ, когато изпадне в такива състояния.

В интервюто пред списанието става ясно, че фактът, че известността я прави център на внимание, със сигурност допринася за нуждата й от изолация. Но въпреки всичко тя винаги намира начин да се усмихне и отново да намери щастието от живота. Малко след втория й провален брак с Джъстин Теру всички спекулираха, че тя е нещастна. Но Анистън опроверга тези предположения:

„Съществува една всеобща заблуда, че съм нещастна, защото нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прекрасен. Не бих искала да остана в един брак само, защото ме е страх да не остана сама. Само заради страха, че може и да не се справя сама. Да продължиш да бъдеш омъжена само заради тези страхове означава, че постъпваш зле спрямо твоя живот живот, спрямо себе си“, каза тогава Анистън по повод развода, а за децата също се е изказвала недвусмислено:

Хората смятат, че ако не съм майка, не съм пълноценна. Но не е така. Не всички трябва да имат деца. Може би съм на този свят, за да допринеса с друго, а не с възпроизводството си. Една жена може да бъде успешна и щастлива, дори и ако няма късмета да бъде майка или съпруга.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР