Заповядайте във вселената от емоции на Бет Харт

eva.bg 07 November 2019

„В нея са се вселили Джанис Джоплин и Тина Търнър едновременно”, казва за нея звездният китарист Джо Бонамаса. Той и други легенди на китарата като Слаш, Джеф Бек и Бъди Гай споделят сцената с Бет Харт и избират нейния уникален тембър да придружава техните китари. Така Бет заедно с Джо Бонамаса създават едни от най-великите кавъри на легендарни блус и рок парчета на Led Zeppеlin, Тина Търнър, Ета Джеймс, The Rolling Stones.

Музиката на Бет Харт е водовъртеж от страст и емоции, от който няма измъкване. А едва ли и някой иска да се измъкне.

Започнала да свири на пиано на 4 години. След като чула „Лунната соната” на Бетовен, вкъщи сама налучква нотите и я свири в продължение на месеци. Оттогава пианото става неин спътник, бягство и спасение. Придружава я в най-тежките болки и падения до най-голямата радост от живота и триумфи. В последния си албум War in My Mind Бет сама акомпанира песните си на пиано. А на сцената те са съвършеното единство – уникалният глас на Бет и пианото на Бет.

Типична американка, директна, брутална, натурална. Откровена до болка и разказваща себе си – и на сцената, и в музиката, която сама пише. За последния си албум нарочно се снима без грим - такава каквато е, истинска жена на 47. Интервютата й разтърсват и разкъсват – Бет споделя с всички най-големите си болки и падения - от алкохолизъм, наркомания, насилие и травми в детството, биполярно разстройство до изцелението и вярата в Бог.

Елате на концерта й на 10 декември в Арена Армеец, за да се докоснете то тази уникална изпълнителка!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР