"Жена на годината 2019" – гласувайте за новото начало

eva.bg 07 November 2019

За 14 поредна година списание Grazia организира конкурса „Жена на годината“, който награждава едни от най-заслужилите дами в различни професионални сфери. Мисията тази година е „Ново начало”. Тоест - промените, пред които ни изправя животът всеки ден.

Какво ни провокира да погледнем отвъд рамките? Защо понякога всичко е така трудно? Като се затвори една врата отваря ли се прозорец и накъде гледа той? Това са малка част от въпросите, чиито вдъхновяващи отговори винаги са описвали и обединявали номинираните жени.

Ново начало“ е много повече от тема на тазгодишната церемония. Това е начин да опознаем 40 невероятни жени, а чрез тях да открием повече и за самите нас.

Вече започна гласуването за дамите във всяка от десетте категории: Модели, Дизайнери, Aктриси, Музика, Спорт, Телевизия, Култура, Бизнес, Общество и Послание във времето. Всички, които желаят да дадат своя глас за някоя от номинираните, имат възможност да го направят на платформата -  https://woty.graziaonline.bg/ Крайният срок за гласуване е до 27 ноември. Имената на победителите ще станат ясни на ежегодното бляскаво събитие на 28 ноември, на което водещи ще бъдат актьорът Димо Алексиев и колоритната Мария Силвестър.

Конкурсът се осъществява с генералното спонсорство на After Eight и със специалната подкрепа на PANDORA, Филип Морис България, Somersby, Answear, Revalid и Audi.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР