Ето я и приятелката на Киану Рийвс

eva.bg 05 November 2019

Снимка: getty images/guliver

За първи път в 35-годишната си кариера актьорът Киану Рийвс води със себе си приятелка на червения килим, категорични са западните медии. 55-годишния актьор показа настоящата си половинка – художничката и визуален артист Александра Грант, която е на 46 години.

Освен, че за първи път застава пред фотографите с дама, той за първи път показва и Александра. Не се знае от колко време са заедно, а имайки предвид колко е потаен актьорът, едва ли ще научим повече детайли за връзката им.

Преди време медиите свързваха името на Киану в интимни връзки със Сандра Бълок и британската актриса Аманда де Каденет. Със сигурност всички знаем за трагичната му любов с Дженифър Сайм отпреди 20 години. Трагична, защото двамата така и не успяха да се порадват на дъщеря им Ава – бебето се реди мъртво през декември 1999 година. Няколко месеца по-късно Дженифър умира при автомобилна катастрофа.

Преди две години Киану Рийвс призна, че се е примирил с факта, че няма да има деца. На въпроса не иска ли да има семейство, тогава той заяви: „Прекалено е късно. Свърши се.“

С Александра се запознават през 2010 година покрай общата им работа за книгите от серията Ode To Happiness and Shadows, където тя отговаря за визуалната част, а той пише стиховете. Съдейки по общата им изява снощи на събитие на LACMA Art + Film в Лос Анджелис – Киану може би най-накрая е открил вътрешния мир и щастието.

 

1 КОМЕНТАР
1
Ита
06 November 2019, 14:02

Прекрасна,красива и естествена дама , която прави Киану щастлив ! Лицата им са озарени !

ТВОЯТ КОМЕНТАР