В уютния южняшки дом на Шерил Кроу

eva.bg 26 February 2021

Снимка: Architectural Digest

Кънтри певицата Шерил Кроу показва невероятния си южняшки дом в Нашвил, Тенеси пред Architectural Digest. В къщата тя живее със синовете си Леви и Уайът. Тримата се преместват там, след като момчетата навлизат в предучилищна възраст:

Водехме усамотен фермерски живот извън града, но просто дойде моментът, в който трябваше да се преместим на по-централно място. Сега мога да се похваля, че живея на пет минути от Starbucks“, казва Шерил.

Цялата собственост се простира на над 202 декара (не, не сме сбъркали, наистина се простира върху такава голяма площ и след като разгледате видеото, ще се убедите в това). Именно огромният двор е една от основните причини Шерил да реши да се преместят да живеят тук: „Това е правилното място да отгледаш две момчета. Ще ми се да са повече навън, а не вътре“, разказва певицата.

Те разполакат с конюшня, в която в момента имат пет коня, което не е никак много, защото в предишната им ферма са гледали 16, но пък тя се е простирала върху 600 декара и е била далече от града.

Разбира се, Шерил Кроу прави всичко възможно, за да направи мястото свой дом, като започва да го оборудва с любимите си неща - повечето от предметите са част огромната й колекция със странни вещи, които открива по антикварни магазини из цяла Америка по време на турнетата си.

"Още с влизането в къщата, ме връхлетя усещането за уют, с който свързвам дома си", казва певицата. Освен конюшня, Кроу си има звукозаписно студио и собствена малка черква, която използва за медитация и размисъл, както и бар.

Разходете се из невероятния дом на Шерил Кроу в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР