Грижа за мен – от глава до пети

eva.bg 01 November 2019

Няма нищо по-привлекателно от жена, която се чувства страхотно в собствената си кожа. Но увереността и самочувствието трябва да бъдат подхранвани с любов и правилна грижа за себе си – от главата до петите.

Кожата, косата, ноктите – тяхното състояние издава много за начина ни на живот и това дали им даваме всичко необходимо, за да изглеждат здрави и красиви. Знаем, че често имаме нужда от малко експертна помощ с правилната козметика, за да можем да постигнем безупречен външен вид.

С нормалния ход на времето кожата губи своята еластичност, нуждае се от допълнителна хидратация и специална грижа за различните й участъци, а към косата и ноктите също трябва да имаме специално отношение.

Продуктите от серията VZK от Lilly Drogerie ни дават възможност да си подарим правилната грижа, за която тялото ни ще ни се отблагодари.

Серията, основаваща се на важен елемент за кожата като хиалурона, поддържа водния баланс в клетката, като я предпазва от вредните влияния на околната среда. Тази ключова съставка успешно се бори с процесите на стареене и придава естествен блясък на лицето. Хиалуроновата серия съдържа: дневен крем за сияние през целия ден, нощен крем за важната грижа за кожата през цялата вечер, серум против бръчки за още по-впечатляващи резултати и крем против бръчки за околоочния контур, който се нуждае от по-нежно третиране.

И тъй като даровете на природата са благодат за красотата, VZK ни предлагат серия натурални масла, с които можем да подхраним освен кожата си, така и косата и ноктите.

В серията откриваме един от най-важните витамини, отговарящи за регенерацията и хидратацията – витамин Е. Кантарионовото масло, рициновото масло и бадемовото масло от серията са обогатени с този „вълшебен“ витамин. Особено сега, когато студеният сезон напредва, имаме все по-голяма нужда от хидратиране в дълбочина на кожата, косата, ноктите и устните.

Вижте в детайли продуктите на VZK и техните богати формули в галерията. Грижата за себе си е любов към себе си!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР