В името на щастливата кожа: Грижовни вечери за красиви утрини

eva.bg 24 October 2019

Повечето хора полагат основните грижи за кожата си предимно през деня, когато лесно забелязваме какво й липсва. Истината е обаче, че докато ние спим, кожата ни е напълно „будна“ и извършва много важни процеси. Именно затова можем много да подобрим състоянието на кожата си, ако вечер й помагаме да си свърши работата.

Експертите твърдят, че между 11 вечерта и 4 сутринта се случва процесът на обновяването на кожните клетки, затова кожата ни абсорбира най-пълноценно всички облагодетелстващи я съставки в този диапазон от време. Именно тогава тя си отдъхва от борбата със замърсената околна среда и може свободно да поеме активните съставки, с които я подхранваме. Затова, за да й помогнем най-ефикасно да се регенерира и да изглежда красива, трябва да изберем правилната козметика.

Дерматолозите напредват все повече в своите изследвания, в търсене на съставките, които ще накарат кожата да задейства своите регенериращи функции по-добре от всякога. Лаборатории Galénic решават да се възползват от богатството на природата в Индия, за да създадат продукт, който вечер да прави чудеса с кожата. Така се ражда хроно-актив гелът GALÉNIC BEAUTÉ DE NUIT.

Кой е ексклузивният агент, който ще накара кожата ви да се прероди? Това е ремоделиращата макро-протеаза – ензим, намиращ се в състава на сока на рядък и ценен индийски сорт папая, която успява да устои на слънчевите атаки и на дъждовете, благодарение именно на този ензим. В ранна зрялост на папаята, кората й не се поддава на наранявания и поддържа гладката си повърхност, защото протеаза изяжда всички замърсявания на повърхността и участва в преструктурирането и зарастването на тъканите.

С тази вълшебна съставка можете да превърнете всичките си нощи в удоволствие и красота за вашата кожа. Утрините ви ще бъдат свежи и сияйни, защото продуктът е действал през цялата нощ. Експертизата на Galénic не спира с откриването на активния агент, а създава формула, постигаща уникална структура, която консервира пълната мощ на активната съставка през цялата нощ. Това се случва благодарение на специалния „хроно-пач гел“, който гарантира хидратиращо и изпълващо действие през цялата нощ.

Докато вие спите, кожата ви вече си има график! В 23:00 ч. макро-протеазата усвоява и елеминира мъртвите клетки. В 1:00 ч. настъпва клетъчното обновяване, а новородените вече клетки се отделят с лекота на повърхността на кожата. До 4:00 ч. кожата е изпълнена с влага, благодарение на хидратиращите молекули и хиалуроновата киселина. В 7:00 ч. тя вече е копринено изваяна до неузнаваемост, изглежда по-красива и подмладена.

Не е мит, че може да се събудите сутрин и да изглеждате съвършено. Кожата има нужда от любов, а ние й я даваме с подходящите козметични продукти, с които я третираме. Сутринта може да стане още по-бляскава с GALÉNIC DIFFUSEUR DE BEAUTÉ, който прави от кожата същинско бижу – буквално! Благодарение на рубинените микрочастици в продукта, кожата незабавно придобива естествен румен блясък и изгладена повърхност. Естествената светлина се разкрива, защото колкото по-гладка е повърхността на кожата, толкова по-добре отразява тя светлината, като така сияе с красотата на рубинения блясък.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР