Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли – когато любовта говори

eva.bg 17 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Харесваме семейството на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли. Освен че двамата са много позитивни и слънчеви холивудски звезди, са привърженици и на брака, традиционните семейни ценности, детския смях и врява, многото тичащи наоколо босоноги крачета.

Двамата се обичат, а това личи не само по бройката на децата им, които съвсем наскоро станаха три. Личи си и по погледите, жестовете, поведението, снимките от ежедневието им, които решават да споделят със света.

Този път ни зарадваха с първи кадър на новороденото бебе, макар неговото лице всъщност да не се вижда. Кадърът е направен някъде в Канада и всъщност е скрита форма на политическа агитация за местните избори, които ще бъдат на 21 октомври. Не политическата част обаче ни направи впечатление, а отново онази любов между двамата, която така магнетично ни привлича.

Много обичам децата. Ако можех, щях да имам 30“, заяви преди време Блейк Лайвли, която засега е майка само на три. Все още не знаем нито името, нито полът на третото им дете, с което двамата се сдобиха тайно преди около два месеца. Едва наскоро научихме, че се е родило и сигурно ще мина още доста време, преди да споделят каквато и да е лична информация за него. Те са родители и на четиригодишната Джеймс и двегодишната Инес. Съдейки по синята шапка на бебето обаче, може би третото им дете е момченце.

Двамата съвсем съзнателно крият от света децата си и не пускат много снимки, нито споделят лична информация. Причината е, че искат да им осигурят нужната анонимност, за да имат нормален живот.

И двамата с Райън сме имала нормално детство. Не искам да ги ограбвам от това“, казва Блейк.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР