Една дълго пазена тайна: вече са петима

eva.bg 07 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Оказва се, че Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са станали родители за трети път преди цели два месеца, но успешно са опазили в тайна щастливото събитие.

Това може би не трябва да е изненада за нас, имайки предвид, че актрисата успя да опази в тайна почти до последно и самата бременност. На събитие през май месец тя показа вече доста големия си корем, като по този начин съобщи на света, че чакат трети наследник.

Блейк и Райън са родители на четиригодишната Джеймс и двегодишната Инес. Все още не се знае какъв е полът на третото им дете, защото двамата не са потвърдили официално и новината за раждането на бебето. Научихме я от източници на западните издания. Но да се надяваме, че след някой и друг месец ще имаме и тази информация, а защо не и снимка на третия им наследник. Имайки предвид двете им момиченца до този момент и изказването на Рейнолдс, че ако може би имал девет дъщери, ние залагаме пак на момиченце.

Двамата актьори са женени от 2012 година, като връзката им започна на снимачната площадка покрай филма „Green Lantern“, 2011. В интервю за списани Marie Clair през 2016 година Блейк заяви, че винаги е искала да има голямо семейство. „Ако можех, щях да имам 30 деца“, каза тогава Лайвли.

„Изведнъж животът ти се изпълва с толкова много любов, с толкова много памперси, с толкова много от всичко. Да си баща наистина е най-прекрасното нещо“, казва пък Райън.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР