Блейк Лайвли направи най-трогателния подарък на Райън Рейнолдс

eva.bg 21 August 2019

Снимка: Instagram

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс често карат хората просто да завидят на връзката им, изпълнена с мили жестове без повод и много шеги и смях.

Сега Райън сподели в Instagram профила си последния такъв страхотен жест от страна на съпругата му, която очевидно го познава по-добре от всеки друг човек.

Блейк подарява на Райън картина, нарисувана от художника Дани Галиот, която изобразява цялото му детство. На нея виждаме дете, което разнася вестници и една красива къща пред него:

Да разнасям вестници беше първата работа в живота ми. Работех за вестника Vancouver Sun, който виждате от картината. На него се вижда и идолът ми - Джон Кенди. А къщата, която е пред момчето на нея, е моят дом от детството ми. Това е дворът, в който съм се боричкал с брат си до изтощение. Къщата вече не съществува, но продължава да живее в спомените ми. Тази картина е най-невероятният подарък, който някога съм получавал“, написа Райън.

Съвсем скоро семейството на Блейк и Райън ще се увеличи с още един член. В началото на май стана ясно, че Блейк е бременна с третото си дете. Двамата актьори се радват на две дъщери – Ина и Джеймс. Винаги съм искала много голямо семейство. О, с удоволствие бих имала и 30 деца, стига да можех“, заяви преди време Блейк Лейвли. Е, едва ли ще стигнат до 30, но със сигурност сега знаем, че ще са поне три.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР