Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс имат да ви казват нещо

eva.bg 03 May 2019

Снимка: getty images/guliver

С още един член ще се увеличи красивото семейство на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс. Двамата актьори вече са щастливи родители на две дъщери – Инес на две годинки и Джеймс на четири. Не знаем дали и този път ще е момиченце, но нищо чудно да опитват, докато не се появи и момче в семейството им.

„Винаги съм искала много голямо семейство. О, с удоволствие бих имала и 30 деца, стига да можех“, заяви преди време Блейк Лейвли. Е, едва ли ще стигнат до 30, но със сигурност ще са поне три.

Блейк и Райън сключиха брак през 2012 година. Запознаха се година по-рано по време на снимките на филма „Green Lantern“.

„Според мен е нередно да се слагат етикети на родителите, защото всичко е много относително. Във всеки един момент се чудиш какво правиш. Казваш си: Да бъда ли по-стриктен или да реагирам по-емоционално... Правила няма, всяка ситуация си е сама за себе си. Ако има някой, който знае как да бъде родител, то това са бабите и дядовците. Така че, не съдете прекалено строго никого“, каза преди време Блейк.

Тя реши да разкрие на света щастливата новина за третата си бременност по време на премиерата на филма „Pokémon Detective Pikachu“ в Ню Йорк, където съпругът й Райън Рейнолдс озвучава един от главните персонажи. За целта 31-годишната звезда заложи на впечатляваща жълта рокля на Retrofête.

Вижте снимки от премиерата и червения килим в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР