Зендая на гребена на винтидж вълната

eva.bg 16 October 2019

Всеки, който се е опитвал да направи дисекция на стила на Зендая Колман, се е уверил много бързо, че той е наистина необхватен. В това се състои модният талант на Зендая и не е изненадващо, че тя за нула време успя да се превърне в модна икона, избягвайки да си поставя граници и правила, създавайки тенденции, а не следвайки такива.

Ние неведнъж сме отбелязвали уникалния й усет в модата и днес отново се връщаме към него, защото при Зендая винаги има нещо ново, вълнуващо и вдъхновяващо. (Ако сте изпаднали в „творческа кома“ по отношение на стила си, съветваме ви да посетите Instagram профила й и мигновено!).

Хамелеон като Зендая (тя има кариера на актриса, певица и танцьорка) може да черпи идеи отвсякъде, за да изрази ярката си личност. Ако можем да проследим някоя конкретна вълна, на чийто гребен забелязваме, че се е качила напоследък, то това е винтидж вълната. Зендая не се страхува да възражда отдавна забравени трендове, обигравайки ги по съвременен начин.

На актрисата й се удаде огромната възможност да създаде колекция (Tommy x Zendaya), отразяващи стила й, в колаборация с моден гигант като Tommy Hilfiger. Тя бе представена на Седмицата на модата в Ню Йорк тази година и върна блясъка на 70-те на сцената. Ярко десетилетие, 70-те години на 20 в. определено е нещо, в което Зендая се припознава. Бунтарският дух, ярките личности, експериментирането – целият този zeitgeist на 70-те има огромна притегателна сила и ни заразява със смелостта си и големите си икони.

Исках тази колекция да изразява невероятните жени на това десетилетие, които са променили света на модата завинаги и са отворили вратите за момичета като мен. Да работя с дизайнер като Томи Хилфигер е сбъдната мечта!“, сподели Зендая за цялото си изживяване. Ретро вълната продължава да я държи и през последните месеци по червените килими, където актрисата „намигна“ към много винтидж тенденции. В галерията вижте есенните ретро преображения на Зендая, включващи трендове като леопардовия принт, карето „виши“, полка точките, правите винтидж джинси с дължина почти до земята и много още...

Колекцията Tommy x Zendaya е налична в Paradise center в магазина на Tommy Hilfiger.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Zendaya (@zendaya) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР