Цветовете на есента

Потърсете вдъхновение в есенната палитра и бъдете в крак с тенденциите, когато избирате цвета на косата си

15 October 2019

Нека цветовете на есента да покрият косите ви! Без значение дали избирате между магическо прасковено-медено, графитен балеаж или луксозно пясъчно русо – бъдете в крак с тенденциите и потърсете вдъхновение в есенната палитра. А нея може да откриете в есенно-зимната колекция на единствената фризьорска верига от бизнес клас у нас – Inspire.

Ето и добрата новина: може да спечелите безплатен и индивидуално направен цвят за вас и ваша приятелка. Необходимо е да изберете любимата си Inspire тендеция от цветовете по-долу, да я споделите като снимка до 15.11.19 във Facebook или Instagram с хаштаг #inspiresalons и да тагнете своя приятелка. Така и двете можете да спечелите безплатно пълно преобразяване в салони Inspirе. Пълните условия са на inspirebg.com Eто и богатата есенна палитра:

ПРАСКОВЕНО-МЕДНИЯ С НЕЖЕН КОРАЛОВ ОТТЕНЪК

Тенденция: Чувствена комбинация между цветът на Pantone за 2019 LIVING CORAL и прасковени оттенъци.  Трептящият и в същото време мек оттенък, комбинира контрастно топлина и хладни нюанси, младежка свежест и изтънчена одухотвореност, за да подчертае динамиката на постоянно променящата се среда. Опушено-металическият оттенък по дължините дава дълъг финал и зрялост на цвета.

ЦВЯТ МЛЕЧЕН ШОКОЛАД ПЛЮС ПРЕЛИВАЩИ ДЪЛЖИНИ В ГРАФИТЕНО СИВО

Тенденцията предлага дълбок тъмен корен, оцветен в интензивен кестен и млечен шоколад плюс прецизно преливащи дължини в платинено сиво и графит с леден оттенък. Ефектът в този тренд е постигнат с авторската техника на оцветяване на Inspire - color design, която дава възможност за адаптация на цвета спрямо всяка индивидуална коса. Акцентът е върху прецизното рисуване на воалите в предната част на лицето, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините.

ПЛАТИНЕНО РУСО С ОПУШЕН КОРЕН

Русите цветове никога не излизат от мода, но тази есен се завръщат, загърнати в скъпоструващо палто от японска коприна. Цветовете са плътни и безкомпромисни, създадени в студената гама на пясъчно русо, платина, бежаво, опалово сиво и перла. Деликатно внесената релефност в цвета с прецизна техника на оцветяване color design придава изискан и скъпо изглеждащ ефект. Кичурите започват на милиметри от корена, което е обратната тенденция на дълбокия корен и се налага вече няколко сезона сред цветовете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР