Елегантност по мярка

eva.bg 10 October 2019

Емблематичната за Ermenegildo Zegna услуга „Ушиване по мярка” е истинско изживяване и носи отпечатъка на шивашкото майсторство на бранда. Тя е отражение на отдадеността на марката да осигури на клиентите си дрехи, специално създадени за индивидуалните им нужди.

Богата селекция от висококачествени платове, изтъкани във фабриката на Zegna, ексклузивно за „Ушиване по мярка”, носят космополитна изтънченост на моделите, изработени от тях. Безкрайните възможности на услугата гарантират перфектно ушито облекло, създадено според вашите индивидуални характеристики, защото всяко тяло е различно и носи своите уникални пропорции.

Всеки отделен елемент от вашия персонален стил може да бъде изразен. Тази услуга ви дава възможност да поръчате костюм, сако, панталон, риза, вратовръзки или палто според индивидуалните ви размери. В допълнение на това за сезон есен/зима 2019 брандът предоставя възможността за поръчка на два важни елемента от мъжкия гардероб: луксозно облекло за свободно време и облекло, предназначено с динамичния градски начин на живот и подсилено от изтънчени материи като кашмир и коприна.

Заповядайте в бутик Ermenegildo Zegna от 10 до 12 октомвриза среща с известния MTM promoter Винченцо Шиволето, вашият съветник за перфектен стил. За да заявите вашата индивидуална среща с модния експерт се свържете с екипа на бутик Ermenegildo Zegna на телефон 02/981 83 72 и мобилен 0888 380 233.

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР