Ето я и булката

Първи снимки от сватбата на Мистър и Мисис Бийбър

eva.bg 08 October 2019

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин сключиха брак тайно още миналата година, но наскоро намериха време и за пищно сватбено тържество в компанията на членове на семейството им и приятели. Церемонията бе преди седмица, но сега госпожа Бийбър пусна първи снимки от сватбата, с основен акцент върху впечатляващата й булченска рокля.

„Миналия понеделник бе най-специалният ден в живота ми“, написа Хейли към поста със снимките. Тя е облечена наистина в уникална рокля, която е дело на дизайнера Върджил Абло за Off White. „Благодаря ти, че създаде роклята на мечтите ми. Винаги ще съм благодарна, че имах шанса да нося това красиво творение“, заяви още булката.

Интересен детайл към наистина много впечатляващата рокля бе воалът, който освен че беше много дълъг, съдържаше и обещанието: „Докато смъртта ни раздели!“ Вижте го в галерията ни.

Джъстин Бийбър също сподели няколко техни кадъра, за да ни покаже колко много се обичат и колко много се гордее със съпругата си.

„Ние сме просто двама млади, които се учат в движение. Няма да ви лъжа, че живеем в някаква безоблачна розова приказка. Винаги ще е трудно, въпрос на избор е. Човек не се буди всяка сутрин с мисълта, че е тотално влюбен в другия и той е перфектен. Това не е бракът. Но в него има друга красота – да искаш да се бориш за нещо, да се отдадеш на връзката, на желанието да изградите общо бъдеще. Важното е, че в края на деня той продължава да бъде моят най-добър приятел. И никога няма да ми омръзне“, каза преди време Хейли в интервюто за Vogue.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР