Среща на стари приятели

eva.bg 07 October 2019

Снимка: Instagram

На 22 септември се навършиха 25 години (четвърт век!) от излъчването на първия епизод на най-обичания комедиен сериал „Приятели“. По този повод преди няколко седмици Кортни Кокс сподели кадър с всички актьори, с които толкова години ни радваха на малкия екран. „Благодаря на всичките ни лоялни фенове по целия свят, наистина бяхте до нас през това приключение. Обичам тези хора от снимката“, написа тя.

Известно е, че женската част от актьорския състав – Кортни Кокс, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу – поддържат топла връзка и се виждат често. С мъжката част от състава обаче, макар и да си остават добри приятели, актрисите не се събират толкова често.

Сега, вероятно по случай 25-годишнината на сериала, Кортни и Дженифър решиха да си организират среща с Мат Лебланк. Кокс сподели кадър на тримата в Instagram профила си, като написа: „Вечер като тази е рядкост. Беше невероятно!“.

За добрите приятели казват, че няма значение колко време не сте се виждали. Щом се съберете, разговорът продължава оттам, откъдето е приключил.

Припомняме симпатичния факт, че докато работят за „Приятели", Лиса, Кортни, Дженифър, Матю, Дейвид и Мат стават толкова близки, че смятат за нередно някой да взима повече пари от другия. Затова шестимата актьори решават да подменят договорите си с Warner Brothers, подписвайки такъв като група, за да им бъде заплащано поравно. Така някои от тях се прежалват с голям процент от хонорарите си, но в името на отношенията си с останалите. 

  

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР