Три поколения актриси – баба, майка и дъщеря

Триото актриси с перфектни гени – Типи Хедрен, Мелани Грифит и Дакота Джонсън.

eva.bg 04 October 2019

Красивата дъщеря на Мелани Грифит и Дон Джонсън става на 30 години. Със сигурност това е рожден ден, който ще бъде отбелязан подобаващо в семейството на младата актриса, която съвсем логично избра да тръгне по стъпките както на родителите си, така и на известната си баба.

Във в ръзка с рождения ден на дъщеря си Мелани Грифит пусна в Инстаграм кадър от фотосесия за The Hollywood Reporter. „Три поколения“ - така лаконично Мелани описа снимката, на която са тя, Дакота Джонсън и Типи Хедрен, облечени в черни тоалети. Трио актриси с перфектни гени, две от които са оставили своя отпечатък в историята на Холивуд, а най-малката Дакота тепърва ще донаписва своята кинобиография.

Типи Хедрен е звездата от филма „Птиците“ на Хичкок. В момента е на впечатляващите 89 години и изглежда превъзходно за възрастта си. Носи с достойнство всички житейски бръчки по лицето си, а класата й си личи дори само по осанката.

Когато преди години Мелани Грифит съобщила на майка си, че също ще става актриса и ще се снима във филма на Артър Пен „Night moves“, Типи провела дълъг разговор с нея, за да я подготви за всичко, което я чака – критиките, обсъжданията, нападките. „Не са само роклите и червените килими. Ще имаш усещането, че едно око непрекъснато те следи. Готова ли си за това?“ Мелани дори не й отговорила. Само я информирала, че във филма има голи сцени. Когато по-късно дъщеря й Дакота Джонсън участва в "50 нюанса сиво", проблeм с голите сцени изобщо не съществувал.

Повече за интересния живот на трите може да прочетете в статията ни Страхът ги направи звезди.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР