Мелани Грифит на 61 и по бански

eva.bg 08 July 2019

Мелани Грифит със своя приятелка на яхта по време на почивката им

Снимка: Instagram

След като преди няколко дни ни показа колко труд полага във фитнес залата, за да поддържа формата си, сега 61-годишната Мелани Грифит показа крайния резултат.

Актрисата и няколко нейни приятелки се радват на слънчева ваканция и нямаше как бившата съпруга на Антонио Бандерас да не дефилира по бански на яхтата, с която обикалят крайбрежието. Освен, че показа на приятелките си в колко добра физическа форма е в момента, Мелани реши да сподели снимки от почивката си и в Инстаграм.

Както може да предположите, снимките й предизвикаха бурна реакция. Болшинството аплодираха перфектната й форма, но имаше и такива, които я укоряваха, че на тази възраст си позволява да се снима по бикини и да се пуска в социалните мрежи, подобно на 20-годишните си колежки в Холивуд.

Нужно е да отбележим, че Мелани Грифит трябва да благодари не само на треньора си за добрата физическа форма. А трябва да отдаде заслуженото и на майка си Типи Хендрен, от която е наследила перфектни гени. Вижте какво сподели Мелани за Типи преди година, когато майка й празнуваше 88-я си рожден ден.

Една от причините за края на брака ми с Антонио Бандерас е, че аз бях спряла на едно място, бях заседнала в плитчините на живота си. Няма кой друг да виня, освен себе си. В чисто човешки и емоционален план бях спряла да се движа, да се развивам. Но никога няма да позволя това да се случи отново. Искам да се наслаждавам на живота, да правя всичко, което ми се прииска да правя, да се променям, развивам, да живея“, заяви преди време в интервю Мелани Грифит.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР