Моята невероятна 88-годишна майка!

Типи Хедрен и Мелани Грифит

eva.bg 03 September 2018

Типи Хедрен

Снимка: Instagram

Когато майка ти е великата Типи Хедрен, може би не е изненада, че на 88 години изглежда толкова добре и е в такава прекрасна форма. Е, дъщеря й Мелани Грифит реши да ни го припомни, пускайки няколко снимки на неостаряващата актриса. На една от тях е в прилепнала по тялото рокля с флорални мотиви. „Моята невероятна 88-годишна майка!!!“, написа 61-годишната Малани Грифит под кадъра.

А една от причините Типи Хедрен да е в толкава добра форма е, че няма никакъв проблем с диетите, защото нито една храна не е в състояние да я изкуши. Звездата от филма „Птиците“ на Хичкок, която е майка на Мелани Грифит и баба на Дакота Джонсън, преди време е загубила обонянието си и усещането за вкус.

„Вече не усещам нито мирис, нито вкус. Затова и храната изобщо не ме интересува. Преди около десет години имах две сериозни падания, при които си удрях главата все на едно и също място. Това пък се отрази на нервите на обонянието“, казва Типи. Тя допълва, че обича шоколад, но само защото го е обичала преди да загуби представа какъв всъщност е вкусът му. В живота на Типи и Мелани има доста интересни случки, някои щастливи, други драматични, но от всички са излезли по-мъдри и с научени уроци.

Когато преди години Мелани Грифит съобщила на майка си, че също ще става актриса и ще се снима във филма на Артър Пен „Night moves“, Типи провела дълъг разговор с нея, за да я подготви за всичко, което я чака – критиките, обсъжданията, нападките. „Не са само роклите и червените килими. Ще имаш усещането, че едно око непрекъснато те следи. Готова ли си за това?“ Мелани дори не й отговорила. Само я информирала, че във филма има голи сцени. Когато по-късно дъщеря й Дакота Джонсън участва в "50 нюанса сиво", проблeм с голите сцени изобщо не съществувал. „Когато си 17-18-19 години и виждаш, че те приемат за готин и секси и получаваш толкова много внимание, е много лесно да се забравиш. На тази възраст ти и без това не знаеш кой си. За много хора аз бях холивудска старлетка, снимала се гола още в първия си филм, за да стане звезда. А майка ми беше „творението на Алфред Хичкок“, което така и не успя да излезе от сянката на своя създател и сега се опитва да осъществи амбициите си чрез дъщеря си. И на двете ни не беше лесно да живеем с този товар“, разказва Мелани.

Повече за интересния живот и биография на Типи, Мелани и Дакота може да прочетете тук и тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР