Звездите говорят за Tommy Hilfiger!

eva.bg 27 September 2019

Джиджи и Бела Хадид

Снимка: Instagram

Силата на модата е в това да дава свобода, създавайки поле от възможности за себеизразяване, за откриване на индивидуалността и радостта от нея всеки ден. Върху тази свобода американският дизайнер Томи Хилфигер изгражда философията на своя бранд Tommy Hilfiger, който от 1985 г. подарява на своите верни почитатели оригиналността и стила, така характерни за волния американски дух.

Сред тези почитатели са някои много големи имена, които се доверяват на бранда за бляскавите събития, на които присъстват.

Не е случаен фактът, че последната муза на Хилфигер бе Зендая Колман – певица, актриса и танцьорка, с една дума – истински хамелеон, каквато е и в стила си. Със своите дрехи Зендая ни казва: „Това съм Аз“ и за нула време се превърна в модна икона. Защото малко хора съумяват да изразят себе си по толкова ярък начин.

Така Зендая и Томи Хилфигер се обединиха, за да създадат бляскавата си колекция Tommy x Zendaya, което е същински празник на индивидуалностите. Вдъхновена от големите икони на 70-те, колекцията взриви Париж по време на Седмицата на модата миналата година, а сега отново бе представена на модния керван в Ню Йорк и хвърли още шепа вдъхновение.

Знаменитостите не спират да говорят за Tommy Hilfiger и се обличат от глава до пети в артикулите на марката. Освен Джиджи и Бела Хадид, които не пропуснаха шоуто в Ню Йорк, сред звездните поклонници на Tommy Hilfiger са Лора Дърн, Иън Сомърхолдър, Ларсен Томпсън, Урсула Корберо, Бенедета Поркароли, Асанте Блек и Калил Харис.

Вижте кой и как носи Tommy Hilfiger в детайли в галерията.

Колекцията Tommy x Zendaya, с която са облечени Джиджи и Бела, ще бъде налична в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center от седми октомври.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР