Стилът се допуска и в залата!

Даже е задължителен. Tommy Hilfiger ни предлага перфектния спътник в спорта

eva.bg 04 June 2019

Кой е казал, че по време на тренировките не можете да изглеждате страхотно? Спортът е неизменна част от седмичния график на онези, които искат да поддържат тонуса си, добрата си фигура и здравословния си начин на живот.

С всяка тренировка сме по-близо до мечтаните резултати, но истината е, че и по време на спортуването можем да проявим оригиналност и стил, чувствайки се добре в кожата си. А когато човек се чувства добре, той и изглежда добре (независимо, че по време на кардиото е останал без дъх!).

Оригиналният спорен екип е съвършенатна мотивация за още по-ползотворна тренировка – в залата или навън. Нещо повече – удобството трябва да бъде на първо място, затова удобната спортна униформа трябва да бъде най-добрият ви приятел, дори в най-трудното физическо упражнение.

През февруари тази година Tommy Hilfiger пусна първата си спортна линия - Tommy Sport – която има предложения за спортуващите мъже и жени. Материите, с които е изработена колекцията, са разтягащи се, водоустойчиви и попиват влагата:

„Колекцията е създадена, за да дава пълна свобода на движенита. Тя е насочена към новото поколение, което е отдадено на спорта и благодарение на него съществува понятието „фитнес лайфстайл“. Активният живот днес е разпространен начин на съществуване, който промени гардеробите на милиони хора по света“, споделя Томи Хилфигер.

Tommy Hilfiger винаги е изразявал свободния американски дух, подарявайки автентичност и оригиналност със своята естетика. Е, сега брандът покори и света на спорта. Вижте страхотните предложения от линията Tommy Sport в галерията.

Всички артикули са налични в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

Осмелете се да спортувате със стил!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР