Меган си обича тези рокли

eva.bg 25 September 2019

Снимка: getty images/guliver

Заявката, която даде Меган Маркъл, че на официалното десетдневно посещение в Африка няма да залага на луксозни и скъпи тоалети и аксесоари, поне засега се оказва вярна.

След като вчера облече за втори път синята рокля, която носи, когато беше бременна през октомври миналата година, сега пак извади от гардероба любим тоалет от същия период по време на визитата им в Австралия. Тогава тя разкри на света, че очаква първата си рожба. Е, година по-късно малкият Арчи ги придружава на първото си кралско турне в чужбина, а херцогинята, вече в ролята на майка, пак сияе.

На четвъртия ден от визитата им Африка Меган Маркъл бе със същата макси рокля с цена £1 080 на Martin Grant, с която я видяхме на плажа в Австралия през октомври миналата година. Трябва да признаем, че пак й стои толкова добре. Убедете се сами в галерията ни.

И понеже нищо чудно да извади още някоя и друга рокля, която е носела по време на обиколката из Австралия миналата година, тук ви припомняме всички тоалети, които облече тогава, включително и горните две рокли.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР