И нека танците започнат сега

Стартира десетдневното посещение на Меган и Хари в Африка

eva.bg 24 September 2019

Снимка: getty images/guliver

Посещението на принц Хари и Меган Маркъл в Африка започна и трябва да признаем, че херцогинята на Съсекс успя да спечели сърцата на всички, с които се срещна през първия ден от официалната им визита. Явно Хари разчита именно на естественото поведение и чар на бившата американска актриса, за да спечелят точки за короната.

Освен че се престраши да потанцува с местни момичета, които им демонстрираха местен африкански танц, Меган продължава да не се съобразява и с правилото да не се докосват кралските особи, раздавайки щедро прегръдки на всички, с които се срещне. Двамата с Хари пък почти непрекъснато бяха хванати за ръка, демонстрирайки естествено поведение и близост, каквито останалите кралски особи избягват да показват публично.

„Освен че аз и съпругът ми сме тук като членове на кралската фамилия, искам да знаете, че аз съм тук и като майка, съпруга, жена, цветнокожа и ваша сестра“, заяви Меган по време на речта си в Кейп Таун.

В крайна сметка тя и Хари стартираха вчера десетдневната си визита в Африка при пълен успех. С тях е и малкият Арчи, но все още не е ясно дали ще го покажат публично по време на визитата им. Според медийни експерти обаче, ще имаме честта и щастието да го видим.

За първия ден от визитата си Меган заложи на два тоалета. Единият бе черно-бяла рокля на Mayamiko за скромните 70 английски лири, а другият синя рокля на Veronica Beard за 525 английски лири. Вижте детайли от първия ден на визитата им в галерията ни.

Двамата стартираха втория ден от визитата си пак с танци. Те се срещнаха с младежи, които използват сърфа като терапевтичен начин за бягство от изпълнени с насилие общества. За тази цел Хари и Меган отскочиха до плажа Monwabisi, където се включиха и в забавен танц-упражнение, стимулиращ позитивното мислене. След като видеото обиколи световните медии, Меган вече се сдоби с нов прякор – танцуващата херцогиня.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР