Ето ги момичетата!

eva.bg 16 September 2019

Снимка: Instagram

Наскоро стана ясно, че едни от най-обичаните актриси в Холивуд – Шарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби – ще участват в общ проект, а именно филмът Bombshell”.

Лентата ще разкаже за скандала от 2016 г. във Fox News, когато повече от десет жени обвиняват изпълнителния директор на компанията Роджр Ейлс в сексуален тормоз.

Снимачната площадка ги събира на работа, но сега трите красавици се сближават и в личния живот. Шарлийз сподели снимка, на която е в компанията на Никол и Марго, като написа: „Ако трябва да бъда честна, чувствам се обвързана с личностите на тези две прекрасни дами. Напълно искрена съм.“

Можем да сме сигурни, че ще предадат химията си и на екрана.

Във филма Терон ще влезе в ролята на Меган Кели, присъединила се заедно с повече от двадесет жени към обвинението на Гретчен Карлсън (Никол Кидман), която първа разкрива шокиращи истории както за шефа си, така и за цялата обстановка в медийната сфера в това отношение. Марго Роби влиза в ролята продуцентката Кейла Поспизил, най-млада от трите главни фигури. Гледайте трейлъра в следващото видео.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР