Красота от Изтока: Вълшебната корейската козметика е тук

Корейски фирми търсят своите български партньори, които да предложат на българския пазар уникалните азиатски продукти...

eva.bg 11 September 2019

Корейската козметика или т. нар. „К-beauty” вълна дължи славата си на напълни естествените си съставки и иновативни формули, липсата на парабени и токсични вещества, употребата на традиционни корейски масла и билки, разнообразния асортимент и непрекъснато разработване и усъвършенстване на продуктите. Южна Корея е сред лидерите на най-големите козметични пазари в света, с тенденции бързо да се разраства и завладява нови територии. Корейските фирми очакват своите български партньори, за да могат на място да поговорят за качествата на продуктите и възможностите за бизнес.

След като придоби изключителна популярност в Азия и САЩ, корейската козметика бързо си проправя път към Европа и в частност към българския пазар. На 27 септември 2019 г. в Интер Експо Център в София почитателите на новото поколение козметични серии ще бъдат изкушени да тестват продуктите на над 30 водещи корейски марки, предлагащи пълни серии бяла и декоративна козметика.

Корейските компании ще търсят партньори в България, чрез които техните продукти да достигнат до българската търговска мрежа и да зарадват почитателите на качествената козметика. Всяка българска фирма, решила да се запознае от близо с продуктите, ще получи безплатен пропуск за вход и ще могат на живо да видят чудодейното действие на продуктите. Срещите ще се провеждат по график.

Ще бъдат представени и различни видове маски за лице и коса, иновативни кремове с пчелна отрова, веган козметика – последен писък в азиатските държави - серуми с бели трюфели, нежни емулсии с диня и ябълка. Българските фирми ще могат да се запознаят и с азиатската медицинска козметика, предназначена за много чувствителна кожа. Също така тази година на изложението K-Beauty ще присъства и една от най-големите корейски компании, предлагаща продукти за мъже.

По време на събитието професионални гримьори ще се погрижат да представят подобаващо достойнствата на продуктите и последните корейски тенденции в грима.

Събитието се организира от КОТРА София – Корейска агенция за настрчаване на търговията и инвестициите в България. Ако желаете да се включите в графика за срещи ли да получите повече информация, пишете на: k.marketing@kotra-sofia.com

Може да се запознаете с пълния списък на корейските компании тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР