Всички обичат Мерил Стрийп

70-годишната звезда на фестивала във Венеция

eva.bg 03 September 2019

Снимка: getty images/guliver

В небесносиня рокля на Givenchy от колекцията им за сезон есен/зима 2019 Мерил Стрийп спечели сърцата и усмивките на всички по време на кинофестивала във Венеция.

70-годишната актриса бе специален гост на събитието, за да представи новия си филм „The Laundromat“. И както може да предположите – когато Стрийп стъпи на червения килим, всички погледи са насочени към нея, защото тя е толкова магнетична актриса, че няма как да споделя светлините на прожекторите. Дори, когато е прегърнала друг така любим на всички ни актьор като Гари Олдман.

Понеже има достатъчно дълъг стаж на червените килими, Мерил Стрийп знае как да се държи пред фотографите – естествена, с чувство за хумор и винаги с усмивка на лицето, тя знае как да направи кадър дори с едно вдигане на ръцете за поздрав. Вижте я в галерията ни.

„Всички се опитват да изглеждат перфектно, преследвайки един и същ стереотип за красота. Но истината е, че ако изглеждаш различно и дори странно, ще бъдеш забелязан и избран. Навремето мразех носа си, сега вече не. В минутата, в която започнеш да се тревожиш за това какво си мислят хората, спираш да бъдеш себе си. Но формулата на щастието, а и на успеха, е да бъдеш себе си - по възможно най-яркия начин!“, казва Мерил Стрийп.

„The Laundromat“ е филм на Стивън Содърбърг, в който освен Мерил Стрийп и Гари Олдман, участва и Антонио Бандерас. В основата на сценария е случаят с досиетата от Панама. Героите на Олдман и Бандерас имат фирма в Панама, която продава анонимни офшорни компании по света, като в следствие на машинациите им богатите става още по-богати, а бедните по-бедни.

Мерил Стрийп е в ролята на вдовица, чиито спестявания изведнъж изчезват в следствие на това и тя започва да разплита случая, задавайки доста въпроси. В действителност разследване на група журналисти вади наяве досиетата от Панама, но Содърбърг е предпочел по-кинаджийски начин за представяне на случая – през погледа на вдовицата. Световната премиера на филма ще е в края на септември. Вижте трейлъра.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР