Майли Сайръс: Бракът ми не приключи заради изневяра

eva.bg 23 August 2019

Снимка: getty images

Напоследък в медийното пространство раздялата на Лиам Хемсуърт и Майли Сайръс е най-обсъжданата тема.

След като заваляха милиони коментари и спекулации за причините за всичко това, огънят беше подкладен още повече, когато Лиам подаде молба за развод. Много от почитателите на двойката смятаха, че двамата може и да се съберат, тъй като връзката им има бурна история, но сега след като Хемсуърт поиска раздяла и на хартия от Майли, е ясно, че това не е просто поредният скандал. Близки на Лиам твърдяха, че „добрите стари проблеми“ пак са на дневен ред в отношенията на Сайръс и Хемсуърт и че певицата отново се е върнала към вредните си навици, свързани с купони и наркотици.

Тъй като това становище има твърде много привърженици, Майли реши, че е време да се намеси и да не остави нищо скрито по темата. В Twitter тя сподели серия от постове, в които казва, че вече няма какво да крие:

Животът, който съм избрала да живея, налага да бъда напълно прозрачна на 100% със своите фенове, които обичам, както и с цялата публика. Това, което не мога да приема е, че хората ме нападат за нещо, което не съм извършила. Повярвайте ми, нямам какво да крия от вас.

В началото на 20-те ми години купоните бяха моят живот. Говорех в полза на тревата, но тя не беше единственото, което употребявах. Експериментирах с наркотици. В една от най-популярните ми песни пея за екстази, за редене на линии в тоалетната.

Проваляла съм много от връзките си, когато бях малка и глупава.

Изгубих големи професионални възможности и подписване на договори, заради нещата, които употребявах.

Люлях се върху разрушителна топка чисто гола.

В интернет вероятно има повече мои голи снимки, отколкото на която и да е било друга жена в историята.

Но истината е, че когато с Лиам се събрахме след първата ни раздяла, аз му бях отдадена и вярна. Нямам никакви тайни! Получих добър урок от всички мои грешки и не, не съм перфектна, но и не искам да бъда такава. Пораснах пред очите ви и вие видяхте всичко това. Но най-важното е именно, че пораснах! Мога да призная много неща, но отказвам да твърдя, че бракът ми е приключил, заради изневяра. С Лиам бяхме заедно десет години. Казвала съм го преди, казвам го и сега: Обичам го и винаги ще го обичам. Сега обаче взимам здравословното решение да оставя миналото зад себе си. По-щастлива съм от всякога. Можете да кажете всичко за мен, но не и че съм лъжкиня.“

В още няколко реда Сайръс завършва с това, че се намира на съвсем различен етап в живота си и че не е същата тази Майли, която познаваме от лудите й години. Мадона пък подкрепи певицата, отговаряйки на постовете й в мрежата така: „Слава Богу, ти си човешко същество! Живяла си - няма нужда да се извиняваш никому за това"

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР