Тарантино интервюира Марго Роби за Vogue Австралия

eva.bg 19 August 2019

Снимка: Vogue Australia, Mario Sorrenti

Марго Роби е на 29 години, а вече може да се похвали с впечатляваща актьорска кариера, на каквато се радват малцина актьори в Холивуд. Самата тя обаче твърди, че в Холивуд никога нищо не се знае и нещата могат да се променят за секунди.

Последният голям проект на Марго е ролята й на Шарън Тейт в „Имало едно време в Холивуд“ на Тарантино. Големият режисьор споделя, че не си е и представял някой друг да играе ролята на Шарън, освен Марго. Двамата си говорят за това пред Vogue Австралия, чиято септемврийска корица краси Марго. А този, който я интервюира, е самият Тарантино. За модната библия актрисата споделя как е трябвало да работи върху американския си акцент, тъй като е родена в Австралия, как само си е мечтала да участва във филм на Куентин и колко непредсказуем е бил пътят й дотук.

Няма строго начертан период от време, който ти е нужен, за да успееш. Предполагам, че това е магията на Холивуд. Всичко там може да се промени толкова бързо. Хората често ме питат кой е бил най-любимият ми проект, но никога не бих могла да отговоря на този въпрос. Всеки един от тях е бил важен за мен, някакво стъпало към момента, в който се намирам сега“, казва Марго.

А Тарантино допълва: „Да, такива са правилата на тази игра - хлъзгави. На някои хора са им необходими 12 години, за да имат някакво развитие в кариерата си, а на други – 6 месеца. А понякога пък на хората, издигнали се за 6 месеца, след това са им необходими 12 години, за да постигнат следващ успех...“

Когато Куентин пише сценария за „Имало едно време в Холивуд“, Марго му изпраща писмо, в което му разказва колко много му адмирира от години. „И аз, като всички останали, бях чела, че ще направиш само 10 филма и не можех да понеса мисълта, че съм изпуснала кораба и никога няма да видя как изглежда снимачната ти площадка.Затова търсех начин да я посетя, но не бях в позиция да поискам това директно“, споделя на Тарантино актрисата.

Е, днес Марго Роби може да бъде съвсем удовлетворена, защото не просто е посетила филмовия сет, а е станала част от проекта на Тарантино. Повече за „Имало едно време в Холивуд“ прочетете тук.

Вижте кадрите от фотосесията на Марго Роби за Vogue Австралия в галерията.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР