Българка е най-добър спа мениджър в света за 2019 г.

Надя Халачева, управител на Este Fitness & Spa, спечели престижната награда на световния конкурс World Luxury Spa Awards

15 August 2019

Надежда Халачева, управител на Este Fitness & Spa, пребори силната конкуренция в областта на луксозните спа услуги и получи заслужено престижната награда Best Spa Manager на глобално ниво в единствения по рода си световен конкурс World Luxury Spa Awards. Поредното издание на конкурса, който избира най-добрите в сферата на спа услугите в света, се проведе преди броени дни в елитния комплекс The State Hermitage Museum Official Hotel в Санкт Петербург, Русия.

Церемонията по награждаването събра около 250 професионалисти в областта на спа индустрията. В надпреварата участваха луксозни спа центрове от 75 държави в цял свят, които се състезаваха в различни категории на местно и глобално ниво.

Признанието за Надя като най-добър спа мениджър в света за 2019 г. идва съвсем заслужено, след като тя успява да позиционира Este Fitness & Spa на лидерското място в световен мащаб и да го задържи на върха за трета поредна година.

“За мен беше огромно предизвикателство да се потопя в необятните дълбини на ултралуксозните спа услуги. Буквално вложих цялото си същество в този проект и обожавам всяка частица от него. Вярвам, че на този етап той е перфектен и всеки ден поддържаме това ниво”, споделя Надя.“Наградата е изключителна чест за самата мен, но и признание за дългите часове неуморен труд в името на клиента от целия екип на центъра, който стои зад мен и ме подкрепя безрезервно”, коментира тя след конкурса.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР