Как да узнаем всичко за кожата си... за 8 секунди!

eva.bg 27 August 2019

Технологиите уверено навлизат в индустрията за красота.

За диагностициране на кожата се използват определени устройства, които ви дават да разберете каква козметика трябва да прилагате върху нея, защото често това е малкият-голям проблем, причина или решение всичките ни проблеми.

Сред тези устройства вече има ново попълнение, дело на Dior. Skin Scanner е изобретението, за което са били необходими 30 години изследвания, които марката е инвестирала в името на голямата цел – да знаем как да постигнем перфектна кожа. „Dior Skin Scanner отчита както видими, така и невидими за човешкото око функции на кожата, като ви дава подробна диагноза и решение за всеки неин проблем“, казва Бруно Бавуз, президент на LVMH Recherche.

Впечатляващите способности на скенера за кожа се изразяват най-вече в това, че той може да идентифицира всички кожни проблеми за 8 секунди. Те му стигат, за да направи пълен анализ на кожата. Освен това, за разлика от други устройства, това на Dior анализира кожата на цялото лице, а не само конкретна негова област. Това е важно, тъй като различните части на лицето имат различни особености – челото може да страда от прекомерно мазна кожа, а останалата част на лицето – от суха. Всички тези аспекти трябва да се вземат предвид, когато избираме козметика.

Скенерът за кожа на Dior анализира и бръчките, порите и пигментните петна. Затова се препоръчва кожата да бъде проверявана периодично, а не само еднократно – за да можете да проследите как козметиката й действа. Първите консултации с уреда ще се проведат през септември тази година в няколко бутика на Париж, като още не е известно до кои европейски градове ще стигне устройството.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР