Първо козметична операция и после на почивка – първата дама на Франция

eva.bg 02 август 2019

Снимка: getty images/guliver

Френските медии влязоха в ролята на папараци и проследиха последните дни на първата дама на Франция, преди да се отправи към планираната лятна ваканция.

66-годишната Бриджит Макрон, която е с 25 години по-възрастна от президента Еманюел Макрон, се старае всячески да компенсира разликата във възрастта. Включително и прибягвайки до услугите на козметичната хирургия.

Френските медии разкриха, че тя се е подложила на тричасова козметична операция в частна клиника в Париж, преди да се отправи на ваканция. Тя била клиент на световно известната American Hospital във френската столица.

Клиниката е особено популярна сред знаменитостите, разполага с най-съвременна технология и обещава изключителни резултати в борбата със старостта. „Операцията мина без проблеми и усложнения, затова тя успя да си тръгне още същата вечер“, разкриват източници на френските медии.

Не знаем какъв е крайният резултат в борбата с бръчките на Бирджит, но явно ще разберем есента, след като се приберат от лятната си ваканция.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР