Лейди Гага разбуни духовете с тази целувка

eva.bg 01 August 2019

Снимка: getty images

Напоследък всяка стъпка на Лейди Гага е следена от папараците, особено след като се разпространи слухът, че се е нанесла при Брадли Купър, съвсем скоро след раздялата на Брадли с Ирина Шейк.

Сега списание People пуснаха снимки, на които Лейди Гага целува по устните аудиоинжинера Даниел Хортън в заведение в Лос Анджелис. Както можете да се досетите, тази целувка, която може да бъде само поздрав между близки приятели, предизвика въпроси относно статуса на Гага – има ли нов мъж в живота й, или не?

Двамата с Даниел са се видели в ресторанта Studio City's Granville, били са само двамата и това накара почитателите на певицата да се чудят и маят дали Лейди Гага не е на среща.

Масата им е била на видно място срещу улицата, което означава, че Хортън и Гага не се притесняват да бъдат видени заедно. Очевидци в ресторанта казват пред People, че двамата са изглеждали много близки, а Лейди Гага много се е радвала на приятната компания на Даниел.

Очевидно докато певицата сама не запуши устите на коментиращите, заявявайки от първо лице с кого е, те няма да спрат да спекулират по този въпрос. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР