Удая Лайв - съвършеният летен план

Лилия Илиева 05 August 2019

Селест Боулин

Снимка: симон варсано

Съвършеният летен план звучи като почивка, купон, събиране с приятели и в същото време възможност за усамотение и релакс. В сърцето на Стара планина, в уютния Риу Правец, от 14 до 19 август повече от 60 йога учители и музиканти от цял свят ще съберат за четвърта година поред на най-мащабния йога ритрийт у нас.

Тази година водещата стихия, на която са посветени практиките, е въздух. Ще има много повече класове по медитация, обещава Ярив Лернер - изпълнителният директор на Ню Бояна Филм Студиос и главен организатор и вдъхновител на фестивала. Удая лайв е почти 24-часово приключение в продължение на тези пет дни. Йога класовете започват с медитации в 8 ч. сутринта и продължават през целия ден на няколко сцени пред и в хотела, и върху самото езеро на фона на музика, изпълнена наживо, преливат във вечерни концерти на плаващата сцена и завършват с партита до късно през нощта с диджеи в пиано бара на Риу Правец. Петима видеооператори заснемат случващото се и някои от класовете ще могат да бъдат гледани наживо по фейсбук. Ако се колебаете кои класове да посетите, вижте пълната програма на UdayaLive.com. Eто четирима от интересните учители.

Селест Боулин

Танцува класически балет, джаз, модерни танци и танци от Западна Африка, хип хоп и бразилска самба в продължение на повече от 20 години и преподава от осем. Завършила е световнопризнатия институт за йога учители Носара и в практиката си преплита танца, йога и принципите на самоосъзнаването чрез празнуване на тялото, духа и ума. Създателка е на свой собствен оригинален стил йога. Нейните класове водят до емоционална трансформация. Тя прави хореография на движенията на учениците си в синхрон с техния собствен ритъм и им помага със затворени очи, широко отворено сърце и съзнание да се свържат със своята вътрешна радост, да възстановят връзката със собственото си тяло, да преоткрият любовта си към него. Резултатите са не само много добра физическа форма, но и вътрешно освобождаване.

Стейси Матулис

Тя е интуитивен лечител, дълбок психолог и учител, който помага на тялото, ума и духа да минат през трансформация. Нейните класове са посветени на дишането. На пръв поглед само лежите и дишате и по пътя на вдишването и издишването преживявате невероятни неща. Сравняват ефекта от нейните класове с прераждане и мощно зареждане с енергия, която стартира процес на самолечение.

Руди Метиа

Целта на класовете му е да изграждат йога воини като самураите, сиуксите и амазонките. Неговата йога система строи съвършени тела, фокусирани умове и силни духове. Той учи практикуващите как да предизвикват себе си, да прекрачват и надминават зоната на комфорта си, уважавайки своите собствени граници. Помага им да преодоляват собствената си съпротива и да надграждат всяко движение, да изключват ума си и да се фокусират в сегашния момент. Руди е преподавал на най-различни и екзотични места – от изоставена църква до хълмовете с надпис Холивуд, и е един от топ учителите в Меката на киното.

Витас Баскаукас

Йога учител с невероятна история, Витас е минал през изключително трансформиращи живота му преживявания. Бивш наркозависим от хероин, бивш затворник, той попада на клас по йога благодарение на своя съученичка и това променя целия му живот, връща го отново в училище, в градивния живот, променя начина му на хранене, на мислене, на приемане. Йога му е помогнала да се освободи от зависимостите и той я превръща в трансформиращо преживяване за всички свои ученици, преживяване, което води до спокойствие, баланс и лекота, изключителен контрол на тялото и на мисълта.

Използвайте промокод EVA, за да получите отстъпка от ALL-Inclusive пакетите за фестивала на адрес Удая лайв.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР