Разкрасяващият ритуал на Лив Тайлър

eva.bg 30 July 2019

Не са нужни огромни усилия, за да може красива жена като Лив Тайлър да изглежда невероятно. Оказва се обаче, че разкрасяващият ритуал на актрисата е цели 25 стъпки.

В един от слънчевите юлски следобеди екипът на Vogue отива в апартамента на Лив в West Village, Манхатън, за да заснеме всички тези стъпки отблизо. Тя ги извършва всеки ден преди да излезе. 25 стъпки звучат много, но всъщност всичко става бързо и лесно с правилните продукти. Всички използвани такива във видеото възлизат на общо на 1,700 долара.

Тя разкрива всичко – от маските за лице, серумите, тонизиращите средства до любимия си зелен сок – защото грижата за тялото трябва да бъде и вътрешна, а не само външна.

Ако трябва да посочим някои от ключовите методи, в които Лив се кълне, това без съмнение е хидратацията (отново вътрешна и външна), както и кръвообращението на кожата. Затова Тайлър масажира лицето си всеки ден. „Правете го и зад ушите, по врата – много е полезно! На това ме научи баща ми“, казва тя.

В коментарите на видеото хората дори започнаха да се шегуват, че искат да видят тайните за разкрасяване и на самия Стивън Тайлър, щом е научил дъщеря си на такива полезни трикове.

Гледайте!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР