Уил Смит: Гениите се раждат луди

eva.bg 29 July 2019

Гениите и техните изключителни способности винаги са очаровали останалите хора. Те предвиждат неща, в които никой първоначално не вярва, вманиачават се до лудост в определени дейности и посвещават цялото си съществуване на тях. Такива хора често са наричани „луди“, защото са дълбоко неразбрани от останалите. Понякога това неразбиране остава до края на живота на гениите и величието им бива разбрано след смъртта им.

Е, върху тези уникални персони се съсредоточава новата колекция на Moncler, наречена „Гениите се раждат луди“. Автор на голямата кампания е знаменитият британски фотораф Тим Уокър, а първият му „герой“ е Уил Смит.

Това е дебютен проект за Смит, що се отнася до модната индустрия. Досега актьорът и музикант никога не си е сътрудничил с модни брандове, не се е снимал за нито една модна кампания... досега!

В рекламното видео го виждаме в ролята на вълшебния джин от „Аладин“, облечен в бяла тениска, яркочервено пухено яке и бляскави панталони – всички от колекцията „Moncler Genius“.

Идеята е да се видят сложните отношения между гения и външния свят. Неслучайно брандът избира именно тази тема, защото неговата история показва подобен сложен път на развитие, докато не си спечели определението „гений“ в модната индустрия. Вижте Уил Смит в първата му модна кампания в следващото видео.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР