Селма Блеър: Оздравяването е процес. Борбата продължава

eva.bg 29 July 2019

Снимка: Instagram

В края на миналата година актрисата Селма Блеър сподели, че страда от множествена склероза, добавяйки, че за нищо на света няма да позволи това да й попречи да води пълноценен живот – не само заради себе си, а и заради сина й Артър, който й дава най-много сила и стимул. Той й помага и най-трудните моменти да преминат през детски усмивки.

Селма редовно споделя в Instagram профила си целия процес на лечение, за да обнадежди други хора в нейното положение. В момента е започнала алтернативен метод на лечение, който в продължение на три месеца ще подтисне силно имунната й система и заради който е трябвало да се раздели с косата си.

„Днес бях изписана от болницата, където за мен се грижи невероятен екип, както и докторът, който силно вярва в моето оздравяване, колкото и самата аз. Това е процес и ще продължава да бъде такъв. Поне три месеца от днес имунитетът ми ще бъде много слаб. Без целувки, моля! Благодарна съм на всички вас за цялата любов и подкрепа, които ми изпращате. Специално благодаря и на списание People за корицата! Сега виждам нещата много по-ясно. Развълнувана съм да споделя приключението си с вас, когато съм готова. Засега се възстановявам. Това е най-хубавият подарък, който мога да направя на сина си“, написа Блеър.

Тя неведнъж е казвала, че най-голямо значение има сегашният момент. „Живеем сега и това му е хубавото на този прекрасен живот“, заявява Селма. Симптомите на множествената склероза актрисата среща от 15 години, но никога не е подозирала, че има това заболяване: Никога не съм приемала тези показатели на сериозно, докато не се строполих пред лекаря. Откакто разбрах за диагнозата в десет и половина вечерта на 16 август, съм получила само любов и подкрепа от всичките си приятели“, разказва тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР