Днес Джей Ло навършва 50 години!

eva.bg 24 July 2019

Дженифър Лопес е много неща – певица, актриса, танцьорка, модна икона, дизайнер... И днес празнува своята 50-годишнина! Не, тя няма намерение да се задоволява с досегашните си заслужени титли и продължава да добавя нови към горния дълъг списък.

Времето лети, но за Джей Ло то сякаш е спряло, защото на 50 тя изглежда повече от безупречно и всеки би се усъмнил, че има някаква грешка в цифрата.

Дженифър посреща петото десетилетие на живота си, правейки това, което обича и умее най-добре – да изнася грандиозни концерти. В момента тече турнето й „It’s My Party“. „Да, това наистина е твоето парти, Дженифър“, написа годеникът й Алекс Родригес в Instagram, където по повода сподели видео, в което са събрани много специални моменти в семейството им.

Когато я питат кога ще се състои сватбата й, Джей Ло отговаря: „Скоро, но не твърде скоро. Планирам да се случи следващата година“, каза тя, като допълни Искам голяма сватба. И задължително църковен брак. Никога не съм сключвала църковен брак досега“, споделя Дженифър. Явно този път иска всичко да бъде различно, защото го чувства различно. Тя и Алекс се радват на едно щастливо голямо семейство, отглеждайки заедно двете й деца от Марк Антъни и двете негови дъщери от предишна връзка.

Припомняме някои от най-силните думи на Дженифър Лопес, които са едно от многото доказателства, поради които днес я наричаме „икона“.

Първо трябва да обикнеш себе си. Трябва да можеш да се чувстваш добре в своята собствена компания, а после в тази на другите.

Имам свои стандарти за това какъв трябва да бъде партньорът ми и как той трябва да се държи с мен. Искам много, но това е така, защото давам много. Не говоря за материални неща, а да цялата ми любов, лоялността ми и всички останали неща, които правят една връзка добра.

Не може да взимаш живота за даденост, просто не можеш!

Обичам да вкарвам по малко магия в живота си, по всяко време. У дома няма да ме видите гримирана и с прическа, а с много красива рокля, в която се чувствам невероятно.

„Винаги смятам, че най-доброто предстои. Обожавам идеята, че дори и да правиш същите неща, в бъдеще подхождаш с много повече опит и знание. Когато стигнеш 40-те, проглеждаш за много неща, оценяваш ги така, както не би могъл, когато си бил по-млад. А това прави всеки нов успех много по-добър от предишния.“

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР