Дженифър Лопес ще посрещне 50-те си в съвършена форма!

eva.bg 27 May 2019

Снимка: instagram

Дженифър Лопес ще навърши 50 години след по-малко от два месеца. Тя ще навлезе в петото десетилетие на живота си, докато е на турне – It’s My Party – което стартира на седми юни. Да, Лопес живее на бързи обороти и няма никакви намерения да се спира.

Певицата сподели в профила си в Instagram поредния кадър от фитнеса. „Почти е време за турне. Готова съм за репетициите!“, написа тя. Дженифър е в перфектна форма и никога не прави компромиси с външния си вид. Тя тренира усилено всеки ден, а и неведнъж е споделяла, че кофеинът е напълно изключен от менюто й, не се лишава от сън и не пие алкохол.

Грижа се за себе си и това личи“, каза тя пред списание InStyle преди време, където позира в предизвикателни тоалети, подчертаващи съвършената й фигура.

2019 г. още не е свършила, но през нея вече на Лопес се случиха много важни неща. Освен, че стана модната икона на годината, тя получи предложение за брак от Алекс Родригес след двугодишна връзка. „Между нас има истинско приятелство и толкова много любов! Ние сме семейство“, споделяла е Дженифър.

Е, съвсем скоро й предстои да навърши 50 години и то в най-добрата си форма (във всяко едно отношение). Двамата с Алекс все още не са обявили датата за сватбата. Кой знае, може би 2019-а ще бъде и годината, в която Джей Ло ще сключи брак за четвърти път?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР