Вижте годежния пръстен на Скарлет Йохансон, възлизащ на 400, 000 долара

eva.bg 23 July 2019

Снимка: getty images

Скарлет Йохансон и комикът Колин Джост се сгодиха през май тази година. Два месеца по-късно официалният говорител на Скарлет обяви, че съвсем скоро можем да очакваме сватбата на двамата.

Докато крои сватбените си планове, Скарлет продължава с професионалните си ангажименти от Marvel. Актрисата се появи на международния фестивал на Comic-Con в Сан Диего, където и за пръв път „разходи“ големия си годежен пръстен на публично място.

Огромният жълт диамант е 11 карата, има крушовидна форма и красиво изваяна черна основа. Пръстенът на Скарлет е единствен по рода си. Уникалният му дизайн е дело на племенника на легендарния дизайнер Юбер дьо Живанши – Джеймс дьо Живанши, който притежава луксозния бижутериен бранд Taffin, създаващ не просто бижута, а произведения на изкуството.

Експертите твърдят, че пръстенът на Йохансон възлиза на 400, 000 долара и изразява съвременните тенденции в бижутерското изкуство.

Скарлет е невероятна. Много съм щастлив и съм голям късметлия“, е едно от малкото признания, които Джост е правил за отношенията си със Скарлет пред медиите.Но виждаме, че що се отнася до жената до него и жестовете, които прави за нея, Колин не е никак пестелив, както с думите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР