Време е да бъдем диви и щастливи!

eva.bg 19 July 2019

Щастието е само на ръка разстояние, трябва само да се пресегнеш... или някой да ти покаже, че винаги има начин“, каза Яна Маринова, говорейкиза „Диви и щастливи“ - новият филм, с който съвсем скоро българското кино ще може да се похвали. Продукцията, продуцирана от самата Яна и Александър Сано, носи духа на свободните хора, опитомили страха и поемащи и най-страшните рискове... поне такава история ни обещава лентата.

Днес излезе трейлърът на продукцията, от който разбираме, че във филма ще има много хумор, но той няма да ни лиши и от вълнението на екшъна, дори напротив! Режисьорът, Мартин Макариев, е вдъхновен от поп културата и държи да ни представи нейните най-ярки цветове - много адреналин, каскади, внушителни сменящи се визии и декори.

Луиза Григорова-Макариев и Яна Маринова са в главните роли, които много напомнят емблематичните Телма и Луиз. В лентата обаче се радваме да видим и други любими лица като Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и много други.

Стига толкова драма и трудносмилаеми истории! Животът дори в България си го правим ние самите и понякога ни трябва много малко, за да направим крачката към по-доброто бъдеще.“ , каза Александър Сано за филма, който освен всичко друго показва и красотата на България, тъй като снимките му са правени по най-невероятните родни места, минавайки през Варна, Велико Търново, София и Русе.

Гледайте трейлъра в следващото видео.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР