Едно ново приятелство: Гуинет Полтроу и принцеса Марта Луиза

eva.bg 18 July 2019

Снимка: Instagram

Принцесата на Норвегия - Марта Луиза – стана много близка с Гуинет Полтроу. Марта реши да сподели лятната си почивка с Гуинет и приятеля си – Шаман Дурек.

Компанията очевидно си прекарва страхотно, а принцесата дори сподели два кадъра от Хемптънс, където се радват на слънцето.

Когато срещаме невероятни хора, обогатяваме живота си и израстваме като по-добри личности. Искрено вярвам, че е така. Да срещна Гуинет Полтроу е истински дар. Гуинет, твоята мъдрост, сила, твоят чист поглед към нещата, нежната ти персона и невероятното ти чувство за хумор са толкова вдъхновяващи! Благодаря ти, че си такава, каквато си и че ни прие с отворени обятия!“, написа Гуинет в Instagram профила си.

Причината за това ново и красиво приятелство е самият Шаман Дурек. Той се занимава със спиритически сеанси иГуинет Полтроу е негов клиент. Шаман й е помогнал много с практиките си в миналото и сега съдбата ги събира отново.

Нека припомним, че връзката на принцеса Марта Луиза с Шаман, който е афроамериканец, не бе приета радушно от всички, тъй като много хора все още имат определени представи за отношенията, които трябва да имат кралските особи. Марта обаче не си замълча по повода и официално обяви в мрежата, че никой не може да й заповядва кого да обича.

Тези, които бързат да ме критикуват, нека не си правят труда. Не зависи от вас кого ще избера и не можете да ме съдите. Изборът си е мой, а аз избирам със сърцето си, а не за да задоволя вашите очаквания и норми, в които се опитвате да ме впишете. Шаман промени живота ми. Той ме накара да разбера, че безграничната любов съществува. Толкова съм щастлива, че именно той е човекът до мен.“, заяви тогава принцесата.

Преди три години тя се разведе със съпруга си, писателя Ари Бен, и днес вече е продължила напред, без да се притеснява от хорските критики.

1 КОМЕНТАР
1
Верен читател
19 July 2019, 21:31

Много любопитна компания. Колкото до неведомите пътища на любовта - така е, тя е по-важна от всичко останало.

ТВОЯТ КОМЕНТАР