Принцеса Марта Луиза: Не можете да ми заповядате кого да обичам

Принцесата на Норвегия заяви кого обича с цялото си сърце, без да се притеснява кой одобрява връзката й...

eva.bg 15 May 2019

Снимка: getty images

Принцеса Марта Луиза е дъщеря на краля и кралицата на Норвегия – Харалд V и Соня. Преди три години принцеса Марта Луиза се разведе със съпруга си, писателя Ари Бен.

Сега обаче има нов мъж в живота й, за когото тя сама сподели пред своите последователи в Instagram. Заедно със снимка и прочувствено признание, 47-годишната принцеса се обясни в любов на американеца Шаман Дурек:

„Когато срещнеш спътника в живота си, просто го знаеш и усещаш с цялото си същество. Късметлийка съм, че го открих. Шаман промени живота ми. Той ме накара да разбера, че безграничната любов съществува. Толкова съм щастлива, че именно той е човекът до мен. Благодаря ти, любов моя, че ме направи част от семейството ти. Обичам те от тази вечност до следващата “, написа тя, като допълни нещо за всички, които не биха одобрили отношенията й с афроамериканец:

„Тези, които бързат да ме критикуват, нека не си правят труда. Не зависи от вас кого ще избера и не можете да ме съдите. Изборът си е мой, а аз избирам със сърцето си, а не за да задоволя вашите очаквания и норми, в които се опитвате да ме впишете. Това е Шаман Дурек и аз го обичам. Благодаря на тези, които уважават избора ми. За мен е достатъчно това, че съм щастлива. “, категорична е Марта Луиза.

1 КОМЕНТАР
1
Далл
16 May 2019, 15:47

Доста агресивна позиция между другото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР