Обвиненията срещу Кевин Спейси бяха свалени

eva.bg 18 July 2019

Снимка: getty images

Прокуратурата в щата Масачузетс оттегли всички обвинения срещу Кевин Спейси, които гласяха, че 59-годишният актьор е опипвал 18-годишно момче в бар Nantucket през 2016 година.

Заведеното дело бе прекратено вчера, тъй като по-рано този месец ищецът отказа да свидетелства и да предостави разпечатка на есемесите и разговорите си с актьора във въпросната вечер, позовавайки се на петата поправка. Според адвокатите на Спейси телефонът на въпросния мъж, останал анонимен, може да докаже, че не става въпрос за сексуално посегателство и че всичко в онази вечер е било по взаимно съгласие. Обвинителят обаче твърди, че е загубил телефона си от предполагаемата вечер, в която се е случило всичко.

При тези обстоятелства съдията трябваше да отхвърли всички обвинения и Кевин бе признат за невинен, какъвто той пледира, че е от самото начало на делото.

Първото обвинение срещу Спейси бе от Антъни Рап, който обвини актьора в сексуално насилие, твърдейки, че Кевин му е посегнал е бил само на 14 години. След Антъни заваляха редица други обвинения срещу Кевин, което оказа пагубно влияние върху кариерата му. Заради скандалите актьорът бе изолиран от всички продукции, в които участваше. Режисьорът Ридли Скот презасне всички сцени във филма си „All The Money In The World“, в които Спейси участва, като го замени с актьора Кристофър Плъмър, а американската компания Netflix за филми и сериали прекрати договора си с него и уби героя му в сериала „House of Cards“, независимо, че Кевин бе в главната му роля.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР