Летни модни страсти

eva.bg 22 July 2019

Играта на стила е в своя пик през горещия сезон, тъй като гръбнакът на летния гардероб е изграден от огромно разнообразие от артикули, предлагани в безкрайно много вариации. Рокли, поли, тениски, топове, отворени обувки, шапки... Списъкът е необятен. Затова през лятото модните страсти са обострени и търсят отговори на своите желания. Търсенето няма да бъде дълго!

Откакто официално стъпи на българския пазар през декември 2018 г., горещата модна платформа ANSWEAR.bg ни отвори вратите към над 300 световноизвестни модни марки. Освен, че можем да избираме от невероятна селекция от над 40 000 артикула от различен клас брандове, платформата предлага и модни находки, които все още не са налични в България, както и собствена достъпна марка, която предоставя нова колекция всеки месец.

Лятната разпродажба на ANSWEAR.bg не закъсня с горещите си предложения с намаление до -70%. Само на клик разстояние се намират любимите ви модни брандове, които ще разнообразят и обогатят гардероба ви. А защо да не се възползвате от едно от най-големите удобства, които ANSWEAR предоставя, а именно - възможността да пробвате артикулите в уюта на собствения ви дом. Да, можете да се уверите дали набелязаните модни съкровища са за вас и да запазите само тези, които наистина отговарят на желанията ви. Платформата ви дава цели 30 дни да решите.

Специалното отношение никога не е на последно място. Затова ANSWEAR може да се нарече „общество“. Заедно с регистрацията на официалната страница, клиентът автоматично става част от Answear Club, представляващ програма, която осигурява отстъпка за всяка следваща покупка, както и достъп до ексклузивни събития.

А кои са хитовите трендове за този сезон? До лавандуловите тонове и нюанси се нареждат още няколко водещи тенденции:

Анималистичните принтове и вечните флорални мотиви

Street Style звездите се оставят на „животинските си инстинкти“ и покоряват улиците със смели тоалети в различни анималистични десени. Изразителните ярки цветове чудесно се съчетават с тенденцията. А колкото до флоралните мотиви, през летния сезон те са „излети“ върху ефирни фини материи и можете да избирате сред безброй разновидности.

Карета и тартан

Дизайнерите обичат да експериментират и с тези принтове, а по време на Седмицата на модата в Париж ги видяхме в смели цветове като червено, синьо, зелено или жълто. Трябва да откриете вашия начин, по който да носите карета и тартан, изразявайки личния си стил.

Почерпете повече модно вдъхновение на ANSWEAR.bg.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР