Да послушаме музика на връх Околчица

Само 10 дни ни делят от седмото издание на Vola Open Air

16 July 2019

Седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air 2019., на връх Околчица ще продължи цели три дни - 26, 27 и 28 юли. Много музика и много дневни активности очакват гостите на събитието, като подробна програма за участниците може да откриете тук.

Освен за музикалните изпълнения, организаторите на фестивала са се погрижили и за дневната програма. Всеки гост на фестивала ще може да се включи в разнообразни дневни активности.

Цирк „Комбино“ ще представят своята нова концепция "circus surprise", 0511 Дизайнс ще посветят желаещите в изкуството на графитите, а за най-малките гости ще се погрижат приятелите от Puzzled. Който пък предпочита релакс, ще може да се отбие за сутрешна йога с Яна, да си направи масаж, а после да се отпусне в хамачената градина. Фестивалът няма как да мине без оригинални хендмейд предмети и техните артисти, които ще имат на разположение собствени творчески шатри.

Както винаги, ще има обособена къмпинг зона за посетители, както и разнообразни храни и напитки в трите дни на фестивала. На разположение ще има и дневен бар.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР