Хайди Клум и Том Каулиц били женени от пет месеца

Но все още не знаем със сигурност

eva.bg 12 July 2019

Снимка: getty images

Из западните медии бързо започна да се разпространява новината, че Хайди Клум е сключила брак за трети път в тайна церемония. С 29-годишния музикант Том Каулиц се сгодиха по Коледа, на всяко звездно събитие демонстрираха любовта си открито и всички очакваха всеки момент да разберат нещо повече за сватбените планове.

Според таблоида TMZ церемонията се е провела преди пет месеца, като Хайди и Том са решили да скрият новия си статус от хорските очи. Но е важно да отбележим, че двамата все още нито са потвърдили, нито са отрекли тази информация.

Подозренията на медиите са подхранени от факта, че на 22 февруари Том и Хайди отпразнуваха една година любов и излязоха на романтична вечеря. Тази дата според източниците е специална за двамата, затова те предполагат, че преди вечерята Хайди и Том са подписали.

Ако за Хайди това ще бъде трети брак, то за Том ще бъде втори. От 2015 г. до 2018 г. той бе женен за Риа Зомерфелд. Почти веднага след това започва романсът му с Хайди.

 

Клум и Каулиц станаха обект на коментари малко след първата им публична изява на фестивала в Кан през март 2018 г. Причината бе, че Хайди е по-голяма от Том с 16 години. Супермоделът обаче категорично отказа да се оправдава за щастието си. Хората постоянно ми искат обяснение за това, че приятелят ми е по-млад от мен. Изобщо не отдавам значение на това.“, каза тя тогава.

Очакваме истината да излезе наяве и да разберем дали двамата вече са си казали „да“.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР