Марая Кери: Била съм само с петима мъже

eva.bg 10 July 2019

Снимка: Instagram

Марая Кери безспорно е един от секссимволите на 90-те. Зад гърба си има два брака (с Томи Мотола от 1993 г. да 1998 г. и с Ник Кенън от 2008 г. до 2016 г.), един разтрогнат годеж с австралийския милиардер Джеймс Паркър, като през годините е свързвана с безброй мъже, с които се предполага, че е имала връзка (Ерик Бенет, Маркус Шенкенберг, Дерек Джетър и др.) Връзката й с Джеймс Паркър приключи през 2016 г., като съвсем скоро след това Марая започна нови отношения с танцьора Брайън Танака, с когото продължават да бъдат заедно.

Въпреки това, Марая твърди, че е била интимна само с пет мъже в живота си и имиджът й просто заблуждава:

В сравнение с останалите жени в тази индустрията, аз съм направо светица. Не съм била с толкова много мъже, колкото хората предполагат. Всъщност, те са само пет – пет за целия ми живот“, споделя 49-годишната певица пред американския Cosmopolitan, чиято августовска корица краси.

В интервюто тя споделя и някои подробности за първия си брак с Тони Мотола. Тогава Марая е едва на 23 години, а Тони все още е президент на една от най-големите звукозаписни компании – Sony Music. Мотола е с 20 години по-голям от Марая и упражнява огромен контрол върху живота й и кариерата й:

Бях почти като затворник. Нямах свободата, полагаща се на всяко човешко същество“, споделя певицата пред списанието. През 2013 г. в книгата си „Hitmaker: The Man and His Music“самият Томи Мотола нарича връзката им „непристойна“ и казва, че я смята за грешка. „Съжалявам за болката и дискомфорта, които съм й причинявал. Намеренията ми винаги са били добри и съм действал в нейна полза“, пише той.

Може би с тези признания Марая иска покаже, че нещата често не са такива, каквито изглеждат, колкото и лесно да е да им се даде оценка отстрани.Колко мъже е имала в живота си, знае само тя, макар и повечето й връзки да са протекли пред очите на всичките йфеновете и зоркото око на пресата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР