Кейт обнови гардероба си със седем нови марки

eva.bg 04 July 2019

Снимка: getty images/guliver

Херцогинята на Кеймбридж не изневерява на досегашните си фаворити по отношение на гардероба си, но 2019 година определено е преломна за нея в това отношение. Кейт Мидълтън разшири любимите си брандове, на които разчита за публичните изяви, внасяйки разнообразие и провокативност.

Освен досегашните любими дизайнири като Alexander McQueen и Jenny Packham за червени килими, а за по-неофициални ангажименти и ежедневни визии Zara, L.K. Bennet или Gap, то през последните няколко месеца Кейт изненада всички, прибавяйки седем нови марки към гардероба си. Сред тях са френският бранд Sandro, испанската марка обувки Castañer, Massimo Dutti, &OtherStories, любимият на звезди като Бионсе, Кристен Стюарт и Хали Бери бранд Elie Saab, както и Ridley, Dubarry, Manu Atelier.

Причината за обновяването на гардероба й е новият стилист, на който Кейт разчита от началото на годината - бившият редактор на британския Vogue Вирджиния Чедуик-Хили. Вижте в галерията ни с какви тоалети тя разнообрази гардероба на херцогинята.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР