Рут, Белослава и Миленита подготвят голям концерт на открито

Лятната приказка на трите изпълнителки е на 29 юни в Маймунарника

eva.bg 24 June 2019

И тази година очарователните Рут, Миленита и Белослава ще излязат на една сцена за традиционния съвместен летен концерт на открито. За първи път в тройния формат ще се включи и младата певица Мила Роберт, която в последните месеци набра популярност с интересния си стил и креативно присъствие.

 На 29 юни Рут, Белослава и Миленита ще представят поотделно най-доброто от своята музика. Последната година беше изключително динамична в творчески план за всяка от трите изпълнителки. Няколко седмици след голямото си турне в Китай, Рут сподели новината, че издава нов албум тази зима. Белослава пък се очаква да зарадва феновете с нов дует с Графа, а феновете ще могат да чуят и първото съвместно парче на Рут и Белослава „I care", което спечели симпатията не слушателите и музикалните журналисти през 2012 г., когато взе наградата за „Най-добът БГ дует“ в годишните музикални награди на БГ Радио. Миленита в момента работи по нов самостоятелен албум, а във вечерта на концерта ще имаме възможност да чуем за първи път на живо един от най-новите и сингъли.

В началото на вечерта, на сцената ще излезе младата певица Мила Роберт, която получи възможността да открие концерта непосредствено преди Рут, Белослава и Миленита.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 18:00 ч., а билети можете да купите тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР