Защото русите коси са винаги на мода

eva.bg 24 June 2019

Великата Катрин Деньов неведнъж е заявявала: „Като блондинка се чувствам най-добре в кожата си“. Благодарение на жени като нея, Мерилин Монро и Грейс Кели, русите коси се превърнаха в класика, а знаем, че класиката никога не излиза от мода.

Да, блондинките носят блясъка на слънцето в косите си, но това обикновено им коства доста усилия и грижи. Русата коса е една от най- трудните за поддръжка. Редовното боядисване и изсветляване много я изтощават, в резултат на което тя губи блясъка и жизнеността си. Затова често жените стигат до ситуацията, в която трябва да избират дали да имат руса коса, или здрава коса... Не бива да забравяме, че косата е един от най-ценните ни аксесоари и не трябва да правим компромиси с нея. Тя не може да понесе всичко, затова трябва да внимаваме в избора си на продукти. Особено щом сме избрали да имаме руса коса, трябва да бъдем подготвени да й дадем най-добрата грижа, за да може тя да изглежда красива и здрава.

Специалната подсилваща маска Go Blonder Lemon Miracle от John Freida, създадена специално за изрусена коса, можете да си осигурите освен дълбоко подхранване, така и предпазване от бъдещо увреждане. Технологията, наречена BlondeMend прави косата до два тона по-светла, заздравява косъма и му осигурява необходимата защита. Тайната е във вълшебното лимоново масло, което изсветлява, но и подхранва косата. Независимо дали имате естествено руса коса, боядисана коса, или пък коса на кичури, маската е подходяща за употреба и в трите случая.

А ето и три красиви жени, които опитаха маската и споделиха от първо лице как им се е отразила тя:

Десислава Савова – пътешественик

„Русият цвят на косата е част от моето свободно и приключенско Аз. Не мога да се възприема с никакъв друг нюанс. Но след дълги години боядисване, се старая да щадя косата си максимално. Затова избрах маската Go Blonder Lemon Miracle, в която няма амоняк и пероксид. След използването на продукта, освен желаната поддръжка на цвета ми, косата ми доби нежна мекота“.

Мария Попова – онлайн експерт и майка

„Въпреки натоварения график, родителството и ограниченото време, никога не бих направила компромис с грижата за косата си. Не изневерявам на русото, защото светлите коси винаги са подчертавали най-добре чертите ми, така че да се чувствам в най-добрата си форма. Не мога обаче да си позволя лукса да отделям часове, стоейки в салона за красота. Затова всичко трябва да се случва бързо и лесно, но не за сметка на правилната грижа. Заложих на Go Blonder Lemon Miracle, защото маската не само щади косата при изсветляване, а я подхранва, защитава и й придава страхотен блясък, който обикновено постигам, смесвайки много продукти.“

Гергана Костадинова – собственик рекламна агенция и майка

„Работата ми е много комуникативна и изисква да изглеждам безупречно всеки ден. Винаги избирам внимателно продуктите си за коса, тъй като това да съм блондинка изисква постоянна поддръжка и дълбоко подхранване. Спрях се на Go Blonder Lemon Miracle, защото ме привлече детоксикиращият ефект на лимоновото масло, което се съдържа в маската. То „обещава“ изсветляване, без лоши последици. Бях скептична, но още след първата употреба косата ми беше видимо по-здрава, а ефектът продължи и след това. Маската осигурява защита към бъдещо увреждане, а още по-хубавото е, че е напълно безопасно за косата да се използва всяка седмица – независимо дали преди, или след боядисване. Не предполагах, че има безвреден начин на изсветляване на косата, но ето, че бях опровергана.“

За повече информация последвайте John Frieda във Фейсбук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР